Cederbom Consulting Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

969682-6933 är organisationsnummer för verksamheten Cederbom Consulting Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cederbom Consulting Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Linköping som är den kommunen som Cederbom Consulting Kommanditbolag finns i.

Cederbom Consulting Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-01-09 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cederbom Consulting Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-14.

Cederbom Consulting Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Cederbom Consulting Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Cederbom Consulting Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-9163032 eller genom brev på följande adress:
Rothmans Gränd 7, 596 31, Skänninge

Utbildning, support och konsultverksamhet inom data IT och säkerhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cederbom Consulting Kommanditbolag och det är Cederbom, Carl Martin som är född 1978 och har titeln Komplementär, Cederbom, Carl Ingemar som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare,