Solliden Electronics Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969665-1554 är organisationsnummer för bolaget Solliden Electronics Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solliden Electronics Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Linköping som är den kommunen som Solliden Electronics Handelsbolag finns i.

Solliden Electronics Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-12-29 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Solliden Electronics Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Solliden Electronics Handelsbolag är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Solliden Electronics Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Solliden Electronics Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Furubackav. 5, 586 63, Linköping

Konsultation och utveckling av elektronik och programvara.

Det finns olika personer som har en koppling med Solliden Electronics Handelsbolag och det är Arnekull, Kristina Ulrika som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Leif Ingvar som är född 1942 och har titeln Bolagsman,