Boutique Gerbera Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Boutique Gerbera Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Boutique Gerbera Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Boutique Gerbera Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-03-26.

Boutique Gerbera Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1999-11-22. Men sedan 2002-03-26 så har Boutique Gerbera Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ekholmens Centrum, 589 25, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Boutique Gerbera Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-158860.

Linköping arbetar för att verksamheter som Boutique Gerbera Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Boutique Gerbera Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Handel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Boutique Gerbera Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. ..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Boutique Gerbera Handelsbolag och det är följande personer, Hagström Karlsson, Anne Sophie Lena som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Werlemalm, Ann-Sophie Linnéa som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Boutique Gerbera Handelsbolag är 969664-2025.