HAVIN Handelsbolag

Östergötlands län

Information

HAVIN Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där HAVIN Handelsbolag finns. I Linköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. HAVIN Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket HAVIN Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. HAVIN Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HAVIN Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vigfastg. 2, 582 78, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-105595.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

HAVIN Handelsbolag har idag 969651-6484 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för HAVIN Handelsbolag

Pizzeria, kebab.

I HAVIN Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Barwari, Nihad-Barush som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Hesso Yousef, Nazar Nather som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .