Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1996-11-28. Men sedan 1997-01-01 så har Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nybrog. 9, 614 30, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-10611.

Linköping arbetar för att företag som Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Fastighetsmäkleri. Ekonomisk rådgivning. Fastighetsvärdering. Bouppteckning. Handel av orientaliska mattor, heminredningsartiklar, familjejuridik, fastighetsjuridik.

Firmatecknare för Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag och det är följande personer, Josephsson, Anita Elisabet som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Josephsson, Hans Sture som är född 1940 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Mäklarkammaren Sture Josephsson Handelsbolag är 969632-8054.