Luminos Belysningsteknik Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Luminos Belysningsteknik Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Luminos Belysningsteknik Handelsbolag finns. I Linköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Luminos Belysningsteknik Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Luminos Belysningsteknik Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Luminos Belysningsteknik Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Luminos Belysningsteknik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenåldersg. 52, 589 51, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 010-2141542.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Luminos Belysningsteknik Handelsbolag har idag 969631-4930 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Bo Peder Wibom ensam. är den som för stunden ansvarar för Luminos Belysningsteknik Handelsbolag

Belysningsteknik, synergonomi, ljusterapi, om och tillbyggnad av armaturer och belysningsanläggningar. Specialarmaturer och prototyper. Tillverkning av arbetsbelysning. Ljud och ljus för underhållning. Ljud, ljus och arbetsbeslysning för bilar och arbetsfordon samt underhåll, service och reparationer av bilar och arbetsfordon. Försäljning, service av hemel-artiklar.

I Luminos Belysningsteknik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wibom, Anna Elisabeth som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Wibom, Bo Peder som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .