xlnt-IT Handelsbolag

Östergötlands län

Information

xlnt-IT Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där xlnt-IT Handelsbolag finns. I Linköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. xlnt-IT Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket xlnt-IT Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. xlnt-IT Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till xlnt-IT Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fänkålsgränd 1, 590 19, Mantorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-28888.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

xlnt-IT Handelsbolag har idag 969624-3030 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för xlnt-IT Handelsbolag

Försäljning, service och installation av datorer och nätverkslösningar.

I xlnt-IT Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Israelsson, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Israelsson, Per Jacob som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .