Konst & teknik i Linköping Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Konst & teknik i Linköping Handelsbolag är en verksamhet som finns i Linköping. I Konst & teknik i Linköping Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckman Nordlander, Ingrid Mimmi som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Nordlander, Anna Angelina Young Yoon som är född 1987 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konst & teknik i Linköping Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Konst & teknik i Linköping Handelsbolag på telefon 070-7195594.

Undervisning inom konst och teknik, import och export av konst och teknik med följande försäljning i såväl parti som minut. Guidning, turism i vid bemärkelse, hantverk såsom mattvävnad, näverslöjd. Dataspel så kallad e-gaming, industrirationalisering och IT-konsultning.

Idag är Konst & teknik i Linköping Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Konst & teknik i Linköping Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Konst & teknik i Linköping Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-21 och Konst & teknik i Linköping Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konst & teknik i Linköping Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Konst & teknik i Linköping Handelsbolag har 916694-3754 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.