Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916694-1873 är organisationsnummer för företaget Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Linköping som är den kommunen som Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag finns i.

Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-09-15 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Bernt Ingvar Andersson.

Vill ni komma i kontakt med Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 013-87057 eller genom brev på följande adress:
Ekhaga Skeda , 585 97, Linköping

Mekanisk verkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Skeda Mekaniska Verkstad Handelsbolag och det är Andersson, Bernt Ingvar som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Andersson, Lena Susanne som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Andersson, Marie Anette som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Andersson, Åsa Christine som är född 1972 och har titeln Bolagsman,