Strömé Stjärn Rör Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Strömé Stjärn Rör Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Strömé Stjärn Rör Handelsbolag finns. I Linköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Strömé Stjärn Rör Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Strömé Stjärn Rör Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Strömé Stjärn Rör Handelsbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Strömé Stjärn Rör Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Degeryd Tjustgård 1, 585 92, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8144388.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Strömé Stjärn Rör Handelsbolag har idag 916632-1068 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för Strömé Stjärn Rör Handelsbolag

Vvs och rörmontering

I Strömé Stjärn Rör Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strömé, Eva-Lena som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Strömé, Thomas Kenneth Acke som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .