JJL Konsult Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916519-6859 är organisationsnummer för bolaget JJL Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JJL Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Linköping som är den kommunen som JJL Konsult Handelsbolag finns i.

JJL Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1984-01-13 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JJL Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

JJL Konsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för JJL Konsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med JJL Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 013-155547 eller genom brev på följande adress:
Ektunav. 111, 589 33, Linköping

Konsultverksamhet och fortbildning inom mätteknik och när- besläktade områden.

Det finns olika personer som har en koppling med JJL Konsult Handelsbolag och det är Lauber, Alexander som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Lauber, Stava Gerda Margareta som är född 1933 och har titeln Bolagsman,