Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, främst inom områdena informationsteknologo (telekom data), verksamhetsutveckling (dvs analys och förbättring av företags verksamhet) och IPR såsom patent.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Linköping så är Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1983-07-01 så skapades Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

916519-2700 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-6000335 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Y D Electronic & Computer Systems Handelsbolag är Östberg, Gunnar Martin som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Östberg, Siv Maria som är född 1930 och har titeln Bolagsman, .