Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag är ett bolag som finns i Linköping. I Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindholm, Bo Torsten som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Lindholm, Mona Birgitta Damita som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag på telefon 0494-20170.

Konsultverksamhet inom skatteområdet.

Idag är Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Skattekonsult Boo Lindholm Handelsbolag har 916518-2644 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.