GC-UV center Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Linköping och GC-UV center Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och GC-UV center Handelsbolag är ett av dem. Statusen för GC-UV center Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

GC-UV center Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1977-04-01. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som GC-UV center Handelsbolag ska trivas.

GC-UV center Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av konsulttjänster för kemisk mätteknik, företrädesvis gaskromatografi - ultra violett spektrofotometri (GC-UV) och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GC-UV center Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03.

Idag är GC-UV center Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med GC-UV center Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-141539.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med GC-UV center Handelsbolag är Andrasko, Jan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Andrasko, Ludmila som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Lagesson, Hans Verner som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

GC-UV center Handelsbolag har 916412-7004 som sitt organisationsnummer.