Codelead Systems Sweden

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Codelead Systems Sweden är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Codelead Systems Sweden är ett av dem. Statusen för Codelead Systems Sweden är att Bolaget är aktivt.

Codelead Systems Sweden är ett Enskild firma och skapades 2009-07-14. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Codelead Systems Sweden ska trivas.

Codelead Systems Sweden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom datorprogrammering och systemadministration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Codelead Systems Sweden är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Codelead Systems Sweden och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Codelead Systems Sweden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-477076.

.

De som är på något sätt har med Codelead Systems Sweden är Svensson, Patrik Christian Venzel som är född 1989 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Codelead Systems Sweden har 890811-XXXX som sitt organisationsnummer.