Snabb Design Sweden

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Enskild firma som heter Snabb Design Sweden. Det finns flera företag som liknar Snabb Design Sweden i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Snabb Design Sweden är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-22 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2007-02-20 så har Snabb Design Sweden varit registrerat och sedan 2007-03-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Snabb Design Sweden och det finns fler företag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Snabb Design Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Snabb Design Sweden så kan ni göra det på 070-9906851.

Grafisk design omfattar både web och tryck. Exempel på tjänster kan vara hemsidor, bildhantering, logotyper, visitkort, broschyrer, nyhetsbrev och tryckning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Benjaminsson, Björn Håkan som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Snabb Design Sweden har 860808-XXXX som sitt organisationsnummer.