Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar

Östergötlands län

Information

822000-1260 är organisationsnummer för företaget Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar är Ideell förening. Det finns idag flera olika Ideell förening i Linköping som är den kommunen som Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar finns i.

Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar har varit registrerat sedan 1975-01-10 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Engman, Kerstin Margareta -Gunnarsson, Gudrun Linnéa Maria

Vill ni komma i kontakt med Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar så kan ni göra det på telefon genom 0143-31636 eller genom brev på följande adress:
Rådhustorget 3, 592 30, Vadstena

Tillverkning och försäljning av hemslöjd.

Det finns olika personer som har en koppling med Föreningen Svenska Spetsar med firma Föreningen Svenska Spetsar och det är Björkqvist, Lola Kerstin Elisabet som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Drigoris, Nina Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Kerstin Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gagner Milchert, Elsy Ingalill Viola som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Gudrun Linnéa Maria som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennkvist, Helena Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotRudeskog, Birgitta Maria Linnea som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Kerstin Viola som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Silén Hermanson, Hedwig Sara M som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotAbered, Eva Margareta som är född 1947 och har titeln SuppleantEliasson, Aase Elfrida Ingeborg som är född 1956 och har titeln SuppleantHögemark, Birgitta Elisabet som är född 1951 och har titeln SuppleantMalmberg, Sylvia Kristina som är född 1932 och har titeln Suppleant