David Holmström Photography

Östergötlands län

Information

David Holmström Photography är ett företag som finns i Linköping. I David Holmström Photography finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmström, Karl Axel David som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med David Holmström Photography så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå David Holmström Photography på telefon 073-1513333.

Fotoverksamhet omfattande bröllop, porträtt, studentbilder och även uppdragsfoto och bildförsäljning ur arkivet. Konsultbaserad utbildning inom digital bild med färghantering som specialitet.

Idag är David Holmström Photography av bolagstypen Enskild firma.

David Holmström Photography är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

David Holmström Photography innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och David Holmström Photography är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för David Holmström Photography så är det följande:

David Holmström Photography har 820314-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.