Jonssons Kök & Montage

Östergötlands län

Information

Jonssons Kök & Montage hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Jonssons Kök & Montage finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Jonssons Kök & Montage tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Jonssons Kök & Montage har haft sedan 2006-06-15. Jonssons Kök & Montage har funnits sedan och 2006-06-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jonssons Kök & Montage så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7390228.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Jonssons Kök & Montage har idag 810811-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jonssons Kök & Montage

Montering av kök.

I Jonssons Kök & Montage så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Micael Emil som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .