Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping

Östergötlands län

Information

Ideell förening finns det flera av i Linköping och Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping är ett av dem. Statusen för Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping är att Bolaget är aktivt.

Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping är ett Ideell förening och skapades 2004-06-10. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping ska trivas.

I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen skall bedriva verksamhet som i huvudsak gäller tjänstesektorn, med servicetjänster av olika slag såsom service inom vårdsektorn, insatser för att ge utökad service vid bibliotek, vuxenkontakter i olika sammanhang i skolan, enklare arbetsinsatser till privata företag i olika branscher, byggindustri, verkstadsindustri och handel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping inte är momsregistrerat.

Idag är Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-147165.

Firman tecknas av styrelsen..

De som är på något sätt har med Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping är Clinchy, John Andrew som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Cocozza, Michael Franz som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Engel, Karl Olov Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Tommy Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Ideella föreningen Servus med firma Front line i Linköping har 802417-9825 som sitt organisationsnummer.