STELA Rör&Energi

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och STELA Rör&Energi är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och STELA Rör&Energi är ett av dem. Statusen för STELA Rör&Energi är att Bolaget är aktivt.

STELA Rör&Energi är ett Enskild firma och skapades 2007-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som STELA Rör&Energi ska trivas.

STELA Rör&Energi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

VVS- Arbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STELA Rör&Energi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är STELA Rör&Energi och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med STELA Rör&Energi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-144161.

.

De som är på något sätt har med STELA Rör&Energi är Larsson, Stefan Carl Gunnar som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STELA Rör&Energi har 791114-XXXX som sitt organisationsnummer.