Naturfirman Nivalis

Östergötlands län

Information

791012-XXXX är organisationsnummer för bolaget Naturfirman Nivalis. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Naturfirman Nivalis är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Naturfirman Nivalis finns i.

Naturfirman Nivalis har varit registrerat sedan 2004-12-03 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Naturfirman Nivalis så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-18.

Naturfirman Nivalis är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Naturfirman Nivalis är följande:

Vill ni komma i kontakt med Naturfirman Nivalis så kan ni göra det på telefon genom 070-3230636 eller genom brev på följande adress:

Friluftskurser, klätterkurser. Ekologisk konsult. Skrivande och försäljning av kurskompendier.

Det finns olika personer som har en koppling med Naturfirman Nivalis och det är Tovetjärn, Johan Wilhelm som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,