Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3

Östergötlands län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Linköping och Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 är ett Bostadsrättsförening och skapades 2004-07-07. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 ska trivas.

I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-368665.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 är Beckman, Ulf Karl-Axel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerkeby, Stig Gert Ivar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogh, Bror Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rigmor Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Sparregatan 3 har 769611-1280 som sitt organisationsnummer.