Byggigen Ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Linköping och Byggigen Ekonomisk förening är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Byggigen Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Byggigen Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Byggigen Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1996-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Byggigen Ekonomisk förening ska trivas.

I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla och utveckla ett databaserat system för förmedling av byggmaterial och byggnadsdelar, att tillgodose medlemmarnas intressen genom uppbyggnad och samordning av ett ändamålsenligt nätverk av regioncentraler för förmedling av byggmaterial och byggnadsdelar till föreningens medlemmar och deras kunder. Varje medlem driver verksamheten i en regioncentral.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggigen Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Byggigen Ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Byggigen Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-256040.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av ledamöterna två i förening..

De som är på något sätt har med Byggigen Ekonomisk förening är Löfgren, Jan Erik Eugén som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Per Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Bo Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Bo Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thustrup, Anders Johan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Berndt Stefan som är född 1963 och har titeln SuppleantLagervall, Ruth Anna Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, .

Byggigen Ekonomisk förening har 769601-9145 som sitt organisationsnummer.