Karlssons Bildemontering

Östergötlands län

Information

751024-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Karlssons Bildemontering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karlssons Bildemontering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Karlssons Bildemontering finns i.

Karlssons Bildemontering har varit registrerat sedan 2002-10-02 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karlssons Bildemontering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-28.

Karlssons Bildemontering är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Karlssons Bildemontering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karlssons Bildemontering så kan ni göra det på telefon genom 0144-32111 eller genom brev på följande adress:

Bildemontering och uthyrning av tjänster, uppdragsverksamhet såsom arbete på lantbruk och skogsbruk, lantbruksdräng och maskinförare, skogshuggare, röjare och planterare.

Det finns olika personer som har en koppling med Karlssons Bildemontering och det är Karlsson, Karl Gunnar Mikael som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,