Gunnar Nilseryd

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Gunnar Nilseryd är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gunnar Nilseryd är ett av dem. Statusen för Gunnar Nilseryd är att Bolaget är aktivt.

Gunnar Nilseryd är ett Enskild firma och skapades 2007-04-11. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gunnar Nilseryd ska trivas.

Gunnar Nilseryd är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av däck och fälgar till personbilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunnar Nilseryd är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Gunnar Nilseryd och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Gunnar Nilseryd så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5807165.

.

De som är på något sätt har med Gunnar Nilseryd är Nilseryd, Lars Gunnar som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gunnar Nilseryd har 750815-XXXX som sitt organisationsnummer.