Erik Byggare i Linköping

Östergötlands län

Information

750424-XXXX är organisationsnummer för företaget Erik Byggare i Linköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erik Byggare i Linköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Erik Byggare i Linköping finns i.

Erik Byggare i Linköping har varit registrerat sedan 2000-07-27 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Erik Byggare i Linköping så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Erik Byggare i Linköping är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Erik Byggare i Linköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Erik Byggare i Linköping så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Allt inom byggnation såsom snickeri, murning.

Det finns olika personer som har en koppling med Erik Byggare i Linköping och det är Janehall, Per-Erik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,