Thorslund Software

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Enskild firma som heter Thorslund Software. Det finns flera verksamheter som liknar Thorslund Software i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Thorslund Software är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-31 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2006-09-13 så har Thorslund Software varit registrerat och sedan 2006-08-31 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Thorslund Software och det finns fler verksamheter som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Thorslund Software så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Thorslund Software så kan ni göra det på 013-142596.

Test, felrapportering, felrättande samt utveckling av fri programvara på konsultbasis mot etablerade företag som jobbar med fri programvara. utveckling av egen fri programvara.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Thorslund, Gustaf Olof Thorbjörn som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Thorslund Software har 740430-XXXX som sitt organisationsnummer.