Almero Media & Kommunikation

Östergötlands län

Information

731118-XXXX är organisationsnummer för bolaget Almero Media & Kommunikation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Almero Media & Kommunikation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Almero Media & Kommunikation finns i.

Almero Media & Kommunikation har varit registrerat sedan 2004-11-08 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Almero Media & Kommunikation så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Almero Media & Kommunikation är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Almero Media & Kommunikation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Almero Media & Kommunikation så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Översättning och textbearbetningar, fotograf.

Det finns olika personer som har en koppling med Almero Media & Kommunikation och det är Rebillon, Johanna Maria som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,