Onlinetaxi Europe

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Onlinetaxi Europe är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Onlinetaxi Europe är ett av dem. Statusen för Onlinetaxi Europe är att Bolaget är aktivt.

Onlinetaxi Europe är ett Enskild firma och skapades 2007-02-22. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Onlinetaxi Europe ska trivas.

Onlinetaxi Europe är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Drop in solarium samt mackeria. Bolaget ska bedriva taxirörelse samt förmedling av transporter och tjänster inom taxi och limousinnäringen och övrig åkeriverksamhet samt uthyrning av personal, transportmedel och maskiner inom transportbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Onlinetaxi Europe är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är Onlinetaxi Europe och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Onlinetaxi Europe så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0707-639639.

.

De som är på något sätt har med Onlinetaxi Europe är Fononi, Afshin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Onlinetaxi Europe har 730609-XXXX som sitt organisationsnummer.