Jebons Konsulting

Östergötlands län

Information

730426-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jebons Konsulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jebons Konsulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Jebons Konsulting finns i.

Jebons Konsulting har varit registrerat sedan 1997-01-21 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jebons Konsulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Jebons Konsulting är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Jebons Konsulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jebons Konsulting så kan ni göra det på telefon genom 013-147055 eller genom brev på följande adress:

Inom nöjesbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Jebons Konsulting och det är Andersson, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,