Tankelyftet

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Enskild firma som heter Tankelyftet. Det finns flera verksamheter som liknar Tankelyftet i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tankelyftet är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-10-30 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2006-12-18 så har Tankelyftet varit registrerat och sedan 2008-10-30 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tankelyftet och det finns fler verksamheter som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Tankelyftet så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tankelyftet så kan ni göra det på 013-154503.

Studiehandledning med inriktning på grundskolans senare år samt de frivilla skolformerna och vuxenstuderande. Specialinriktning även mot synsvaga barn i de lägre årskurserna och specialanpassad litteratur. Reikihealing som ett komplement eller enbart för balans och energi i livet.Handledning kring personlig utveckling i samband med sjukdom och skrivuppdrag och föreläsningar kring detsamma.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Solbäcken, Cecilia Maria som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tankelyftet har 730226-XXXX som sitt organisationsnummer.