Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening är ett företag som finns i Linköping. I Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Stig Jan Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Gun Inger Anette som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wenegård, Jan-Ove Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göran Bertil Edvard som är född 1954 och har titeln Suppleant, Engström, Stefan Mikael som är född 1953 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening på telefon 013-152111.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att inköpa ett område vimarka pilgård 2:8 i vårdsbergs socken, åkerbo kommun och tillhandahålla detta åt medlemmarna för deras fritidsstugor genom utarrendering eller annorledes samt vidtaga åtgärder för medlemmarnas nytta och trevnad i detta avseende.

Idag är Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Stig Jan Göran -Wenegård, Jan-Ove Stefan

Vimarka Fritidsområde, ekonomisk förening har 722000-2443 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.