OG-one Kanobi Konsult

Östergötlands län

Information

OG-one Kanobi Konsult hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där OG-one Kanobi Konsult finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. OG-one Kanobi Konsult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket OG-one Kanobi Konsult har haft sedan 1996-01-01. OG-one Kanobi Konsult har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till OG-one Kanobi Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-274563.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

OG-one Kanobi Konsult har idag 721220-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för OG-one Kanobi Konsult

Bedriva konsultverksamhet i restaurang-, nöjes och till viss del resebranschen. Hjälpa till och ordna middagar och fester för nationer och företag i Linköping. I vissa fall även små resor till olika evenemang.

I OG-one Kanobi Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gestblom, Carl Oscar som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .