Numbat Studios

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Enskild firma som heter Numbat Studios. Det finns flera verksamheter som liknar Numbat Studios i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Numbat Studios är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-29 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2004-04-13 så har Numbat Studios varit registrerat och sedan 2004-01-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Numbat Studios och det finns fler verksamheter som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Numbat Studios så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Numbat Studios så kan ni göra det på 013-122434.

Utveckling av dataspel, digital underhållning. Konsultverksamhet inom dataspelbranschen. Programmering, design, systemutveckling och framtagande av grafik rörande spelutveckling.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Norrman, Emil Pontus som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Numbat Studios har 721120-XXXX som sitt organisationsnummer.