T Joelsson Konsult

Östergötlands län

Information

720215-XXXX är organisationsnummer för bolaget T Joelsson Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T Joelsson Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som T Joelsson Konsult finns i.

T Joelsson Konsult har varit registrerat sedan 2005-10-03 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för T Joelsson Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

T Joelsson Konsult är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för T Joelsson Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med T Joelsson Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-2666186 eller genom brev på följande adress:

Ytbeläggningar, tunnfilmsteknologi, process-analysteknologi.

Det finns olika personer som har en koppling med T Joelsson Konsult och det är Joelsson, Stellan Torbjörn som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,