Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening är ett företag som finns i Linköping. I Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Annika Elsa Marie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hogner, Cecilia Birgitta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lena Marianne som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemnell, Annika Elisabet som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening på telefon 013-298430.

Föreningens har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva en personalkooperativ förskola.

Idag är Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Personalkooperativet Humlan, Tokarp, ekonomisk förening har 716426-3456 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.