Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmslättshus nr 5

Östergötlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmslättshus nr 5 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Linköping så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmslättshus nr 5 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1981-01-09 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmslättshus nr 5 och företaget är har ej F-skattsedel.

716402-5921 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmslättshus nr 5 och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmslättshus nr 5 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmslättshus nr 5 är Gustafsson, Olof Dahle Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Gustav Torbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Anders Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegnefur, Eva Birgitta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Thosteman, Ann Birgitta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunholm, Bengt Ernst Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotOttosson, Marie-Louise Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ström, Erik Stefan som är född 1977 och har titeln Suppleant, Svensson, Inger Lilly Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant.