Ninas Hörna

Östergötlands län

Information

690803-XXXX är organisationsnummer för företaget Ninas Hörna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ninas Hörna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Ninas Hörna finns i.

Ninas Hörna har varit registrerat sedan 2008-11-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-10-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ninas Hörna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-10-30.

Ninas Hörna är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Ninas Hörna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ninas Hörna så kan ni göra det på telefon genom 076-6264262 eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att sälja garn, tillbehör och mönster (även av egen design) för virkning och stickning och även utföra tillverkning av färdiga produkter för försäljning till kund.

Det finns olika personer som har en koppling med Ninas Hörna och det är Bager Fransson, Nina Carina E som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,