Adventure Sports Sweden

Östergötlands län

Information

Adventure Sports Sweden hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Adventure Sports Sweden finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Adventure Sports Sweden tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Adventure Sports Sweden har haft sedan 2005-10-13. Adventure Sports Sweden har funnits sedan och 2005-10-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Adventure Sports Sweden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-273575.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Adventure Sports Sweden har idag 690402-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Adventure Sports Sweden

Försäljning av sport och fritidsartiklar, kläder mm. Genomföra utbildningar inom sport och fritidsområdet. Arrangera sport och fritidsresor. Uthyrning av sportredskap, mm inom verksamhetsområdet.

I Adventure Sports Sweden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Nils Ulrik Mikael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .