Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice

Östergötlands län

Information

Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice har haft sedan 2002-08-15. Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice har funnits sedan och 2002-08-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-88089.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice har idag 690122-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice

Möbelsnickerier, metall- och smidesarbeten, service, underhåll och reparationer av maskiner inom industri och därmed förenlig verksamhet.

I Slättbacka Möbelsnickeri & Maskinservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Niklasson, Hans Johan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .