In your eye mediahouse

Östergötlands län

Information

671230-XXXX är organisationsnummer för verksamheten In your eye mediahouse. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som In your eye mediahouse är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som In your eye mediahouse finns i.

In your eye mediahouse har varit registrerat sedan 2002-09-12 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för In your eye mediahouse så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

In your eye mediahouse är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för In your eye mediahouse är följande:

Vill ni komma i kontakt med In your eye mediahouse så kan ni göra det på telefon genom 013-143936 eller genom brev på följande adress:

Datakonsultverksamhet inom programmering och systemering.

Det finns olika personer som har en koppling med In your eye mediahouse och det är Petersson, Hans Lennart som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,