Mattias Palmgren Produktion

Östergötlands län

Information

670808-XXXX är organisationsnummer för företaget Mattias Palmgren Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mattias Palmgren Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Mattias Palmgren Produktion finns i.

Mattias Palmgren Produktion har varit registrerat sedan 1990-08-03 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mattias Palmgren Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

Mattias Palmgren Produktion är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Mattias Palmgren Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mattias Palmgren Produktion så kan ni göra det på telefon genom 073-3172217 eller genom brev på följande adress:

Reklam, illustration, två- och tredimensionell design typ ut- ställningar och liknande.

Det finns olika personer som har en koppling med Mattias Palmgren Produktion och det är Palmgren, Sven Mathias som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,