Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion

Östergötlands län

Information

660510-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion finns i.

Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion har varit registrerat sedan 2004-12-01 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-18.

Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion så kan ni göra det på telefon genom 013-142013 eller genom brev på följande adress:

Marknadsföring, uppdragsverksamhet, reklambyrå, reklamplats.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefan Löfgren Idé & Reklamproduktion och det är Lövgren, Mats Stefan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,