Helena Nägga Helhetshälsa

Östergötlands län

Information

660127-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Helena Nägga Helhetshälsa. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helena Nägga Helhetshälsa är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Helena Nägga Helhetshälsa finns i.

Helena Nägga Helhetshälsa har varit registrerat sedan 2000-06-22 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helena Nägga Helhetshälsa så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Helena Nägga Helhetshälsa är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Helena Nägga Helhetshälsa är följande:

Vill ni komma i kontakt med Helena Nägga Helhetshälsa så kan ni göra det på telefon genom 013-141761 eller genom brev på följande adress:

Enskilda behandlingar, kurser, föredrag och meditationsgrupper, friskvård & stresshantering genom intuitiv healing.

Det finns olika personer som har en koppling med Helena Nägga Helhetshälsa och det är Nägga, Sara Helena som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,