Haraldshus såg och snickeri

Östergötlands län

Information

650905-XXXX är organisationsnummer för bolaget Haraldshus såg och snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haraldshus såg och snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Haraldshus såg och snickeri finns i.

Haraldshus såg och snickeri har varit registrerat sedan 1988-09-02 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Haraldshus såg och snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Haraldshus såg och snickeri är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Haraldshus såg och snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Haraldshus såg och snickeri så kan ni göra det på telefon genom 013-55430 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsrörelse, sågverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Haraldshus såg och snickeri och det är Hollsten, Håkan Bertil som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,