Panorama Quality Research

Östergötlands län

Information

Panorama Quality Research är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Panorama Quality Research finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Panorama Quality Research som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1993-11-17. Men sedan 2004-12-30 så har Panorama Quality Research varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Panorama Quality Research så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6721040.

Linköping arbetar för att bolag som Panorama Quality Research ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Panorama Quality Research. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Inhämtande av information rörande kvatitet dvs mått på kund- tillfredsställelse såväl internt som externt. Konsultation vid utformning av kvalitetsrapporteringssystem. Utbildning i kvalitetsfrågor.

Firmatecknare för Panorama Quality Research är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Panorama Quality Research och det är följande personer, Detterfelt, Per Niclas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Panorama Quality Research är 640813-XXXX.