Fenix Security

Östergötlands län

Information

640128-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fenix Security. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fenix Security är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Fenix Security finns i.

Fenix Security har varit registrerat sedan 2005-05-18 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fenix Security så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-26.

Fenix Security är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Fenix Security är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fenix Security så kan ni göra det på telefon genom 070-1701080 eller genom brev på följande adress:

Säkerhetskonsultation. Larm och säkerhetsinstallationer. Internetförsäljning av larm och kassaskåp.

Det finns olika personer som har en koppling med Fenix Security och det är Ring, Axel Jörgen som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,