Cathrine's Hårvård

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Cathrine's Hårvård är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cathrine's Hårvård är ett av dem. Statusen för Cathrine's Hårvård är att Bolaget är aktivt.

Cathrine's Hårvård är ett Enskild firma och skapades 1999-10-13. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cathrine's Hårvård ska trivas.

Cathrine's Hårvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisör och hårvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cathrine's Hårvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Cathrine's Hårvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Cathrine's Hårvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-310010.

.

De som är på något sätt har med Cathrine's Hårvård är Rathsack, Ewa Cathrine som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cathrine's Hårvård har 630502-XXXX som sitt organisationsnummer.