Lena Rydqvist Träning & Rehab

Östergötlands län

Information

630227-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lena Rydqvist Träning & Rehab. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lena Rydqvist Träning & Rehab är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Lena Rydqvist Träning & Rehab finns i.

Lena Rydqvist Träning & Rehab har varit registrerat sedan 2005-09-08 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lena Rydqvist Träning & Rehab så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-05.

Lena Rydqvist Träning & Rehab är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Lena Rydqvist Träning & Rehab är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lena Rydqvist Träning & Rehab så kan ni göra det på telefon genom 073-6642858 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastisk rehabilitering, medicinsk träning, ortopedisk medicin, bedömning och behand ling, smärtlindring, hållnings- och belastningskorrigering, ergonomi. Fystester och träning av idrottare. Utbildning av sjukgymnaster, idrottare och idrottsledare inom rehabilitering, idrottsmedicin och fysträning. Viktminskning samt försäljning av viktminskningsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Lena Rydqvist Träning & Rehab och det är Rydqvist, Lena Birgitta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,